Skip to content Skip to footer

Hogyan működik a MagGrow technológia?

A mágneses permetezéstechnológiát a MagGrow, ír székhelyű cég fejlesztette és szabadalmaztatta kertészeti és szántóföldi felhasználásra: elsődleges célja, hogy a permetezéskor fellépő elsodródást csökkentse, vagy akár meg is szüntesse.

A MagGrow mágneses technológiája azon az elven alapul, hogy a megfelelő folyadékáramlás és folyadékkondíció mellett alkalmazott mágneses mezők oly módon befolyásolják a permetlé, valamint a permetezés során kijuttatott cseppek fizikai tulajdonságait, hogy azok kedvezően segítsék elő a permetlécseppek egyenletesebb kiszórását, s célnövényre tapadását.

A sajátos, elsodródás nélküli permetlé-kijuttatás – amit a MagGrow rendszere biztosít – azt eredményezi, hogy az apróbb cseppek a kiváló fedéstulajdonságot megőrizve egyenletesen tapadnak a célnövényre.

Az idei évben már világszerte számos országban értékesítették az új mágneses technológiát Európa-szerte, az Egyesült Államokban, Kanadában és Afrikában is. A felhasználói visszajelzések alátámasztják az elsodródás és permetlé felhasználásának csökkenését, s amellett az időmegtakarítást is.

https://www.maggrow.com