Skip to content Skip to footer

LEHNER VENTO® /120L, 230L, 360L, 500L/ apróvetőmag szóró

Munkaszélessége 1-6 méteres,12 V nagyteljesítményű motor,munka sebesség: max.18 km/h., 8 vagy 16 tömlős kivezetés,
120-230-360-500 literes tartály,vsebességfüggő adagolás, kerék érzékelő vagy a GPS-vevőn keresztül. 20 beállításos program memória. Szerszám nélküli szerelés/szétszerelés.

Számitógép vezérlés, állítható légáramlat. Magyar menű. Aprómagvak 120kg/ha -ig, borsók, babok vetésére és mikrogranulátumok kijutattására alkalmas

 

LEHNER VENTO® DUO 

A VENTO® Duo egy pneumatikus, 12 V-os, kétkamrás rendszerű szóró, amelyet kétféle vetőmag egyidejű kiszórására fejlesztettek ki különböző vetési helyeken vagy talajmélységben. Egyetlen műveletben például a nagy hüvelyesek közvetlenül a talajba vethetők, míg a kisméretű magoik más mélységben és más helyre szórhatók.

Minden funkció és beállítás kényelmesen kezelhető a VENTO II kezelőpanel segítségével, és menet közben is módosítható. A csatlakoztatott munkagéptől és a tömlővezetéstől függően 1 – 6 m munkaszélesség érhető el.

 

LEHNER Super Vario ®

A fűféléket, takarónövényeket, pelyheket és egyéb granulátumokat tökéletesen lehet adagolni az eszközzel.
A LEHNER SuperVario® egy univerzális szóó, mezőgazdasági használatra, 12 V-os meghajtással, amely más meghajtásoktól, például kardántengelytől vagy hidraulikától független működést tesz lehetővé. Így gyakran két munkaművelet kombinálható egybe, ami hosszú távú költség- és időmegtakarítást eredményez.

A munkaszélesség rugalmasan beállítható 2-24 m között a SuperVario® szórótárcsa fordulatszámának 200 és 3000 fordulat/perc közötti fokozatmentes beállításával – mindezt kényelmesen a fülkéből. Ezen kívül a vezérlőpanel alapfelszereltségként különböző felügyeleti funkciókkal rendelkezik, mint például ürességjelző, automatikus szelepfelügyelet stb.